Cai albi mai rar...feti frumosi si ilene consanzene never ever!!!

A fost odata ca niciodata ca de n-ar fi...am dormii linistiti noaptea :)
Cand ai ajuns la pubertate credeai in feti frumosi sau ilene dupa caz. Fiecare dintre noi a trait acea dragoste adolescentina in care vedea totul in roz si avea o fata fericita tot timpul.
Fiecare minut, fiecare melodie, fiecare ploaie sau noapte cu cer senin erau deosebite.Cand auzeai versurile unei melodii de dragoste incercai sa scoti esenta, sa vezi daca povestea voastra de dragoste e la fel ...
Dupa cativa ani, inca nu te-ai desteptat dar ai aflat cum stau lucrurile : nu vei gasi niciodata un baiat care sa fie destul de nebun sa se arunce cu tine in mare sau sa sara cu tine cu parasuta, in acelasi timp sa fie romantic, sa mai vorbeasca si o limba straina, sa se uite la stele cu tine si sa nu se intrebe de ce palpaie alea de nebune pe cer, sa fie destul de nebun sa vina sa te scoata la un suc dar in schimb sa ajungeti in alt oras pe o terasa, sau sa te duca pe un camp sa vezi niste stele...toate acestea le vei face cu fratele/sora, varul tau/verisoara ta sau un/o ff bun/a prieten/a.
In zilele noastre se intampla asa ca in reclamele de la vodafone sau te ia valul atat de rau ca nu mai stii pe ce lume traiesti, ti se pune pata pe cineva si nu mai rationezi ( nu mai ai principii, frica sau rusine) pur si simplu iubesti sau crezi ca in sfarsit poti fi cu cineva asa cum esti.
Faza naspa e ca orice decizie ai lua oricum iti iei teapa =)) fie ca adopti deviza GO FOR IT sau WAIT FOR THE MOMENT. O minune nu tine decat 3 zile =)) sau poate o saptamana dupa caz.
Acum cealalta posibilitate oferita de Vodafone :
La prima intalnire : o mana pe picior
La a doua intalnire: o mana pe picior si un pupat
La a treia intalnire : o mana pe picior, un pupat si un pumn in fata sau ceva mai mult.
Peste ani si ani ...aceeasi poveste ...daca am fi mai sinceri poate toti am avea parte de ceea ce ne dorim ...SEX sau DRAGOSTE!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "Cai albi mai rar...feti frumosi si ilene consanzene never ever!!!"

  1. mOntecOre says:
    10 iunie 2009 la 07:53

    citez: "Faza naspa e ca orice decizie ai lua oricum iti iei teapa"

Trimiteți un comentariu